lördag 12 januari 2013

Vernissage

En riktigt mysig dag, dock lyckades jag inte vända tillbaka dygnet. Får satsa på inatt.

Idag har jag gjort sånt där man bara ska: myst, pratat i telfonen, pluggat, lagat matlådor och tvättat.
Jag har även sökt sommarjobb och fixat lite presenter.

Klockan 17 idag var det Vernissage för de som går i 2:an på linjen grafisk design på Södra Vätterbyggden. De ställde ut sina projektarbeten. Elin jag bor med går i den klassen och även en tjej som heter Amanda som jag känner. Jag är mäkta imponerad, vilka projekt.

Elin och hennes kompis hade gjort ett projekt för: http://www.frantsweden.com/ , alltså ett riktigt projekt. Du kan följa deras process på http://viskaparfrant.blogg.se/
Fränt säljer bland annat smycken och andra spännande saker.

Amanda som jag också känner skapade en facebooksida där studenter fick skicka in bra recept. Sedan gjorde hon en kokbok som heter FAVORIT - Studenternas kokbok. Den finns att köpa här: http://www.litenupplaga.se/1123  (du får nog klistra in adressen om den inte går att klicka på)

Riktigt imponerad av deras arbeten och även de övrigas, tänk att komma på en egen bbq sås och även designa märket och flaskan. Inte illa.

Nu är det nog dags och sova, imorgon ska jag till Borås. Vad jag gjort där får du läsa i bloggen på Söndag. Jag har ju liksom inte vart där än. Godnatt! (Det går inte att ladda upp bilder än, förstår inte riktigt.. hoppas det ska gå och lösa snart).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar