fredag 7 februari 2014

Det står skrivet i pannan, en helt vanlig dag som blev väldigt kul!

Idag var det en helt vanlig dag, inga speciella händelser, mycket sol, arbete både ute och inne. När vi slutat såg himlen ut så här:
Vi åkte då på en utflykt. Men, här på ön kan du aldrig lita på att vädret är sig likt bara en bit bort. Ibland har du otur och ibland tur. Idag otur. När vi kom fram var det mörkt och ösregn på northshore. Det var bara att åka hem igen. Det roliga var när vi skulle åka dit var att vi pratade inte med någon om att vi skulle dit. Ändå berättar de på bussen var vi ska. Det är som att det står skrivet i pannan att vi är turister. Inte första gången det händer. Ganska kul och bra faktiskt. Känns tryggt att folk är hjälpsamma. Så här såg det ut på northshore: 

Nu är vi tillbaka på vårat rum. Vi har skrattat och skrattat. Vi har lärt oss att om man säger FIKA på svenska kan det bli väldigt fel för de från Sweichz (kan vara bra å veta). Vi har även pratat om fack i plånboken och om att gå till facket när du har problem med jobbet osv. Och om när det blir fel med språket på andra sätt. Kan ju vara bra att rätta till eventuella missförstånd!!:) 

Det var lite från min dag. Återkommer imorgon! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar